ECOEXPERT SE SOLIDARIZEAZĂ CU EARTH HOUR 2019:

19 Aprilie, 2019
4027 vizualizări

EcoExpert se solidarizează cu Ora Planetei 2018, Ora în care toţi oamenii se unesc şi luptă împotriva încălzirii globale.

La ora 20.30, la data de 3 mai 2019, oraşe mari şi mici de pe întreg globul îşi vor stinge luminile pentru o oră - Ora Planetei – şi vor transmite în acest mod un mesaj global puternic că este posibil de acţionat împotriva încălzirii globale.

Logo Earth Hour 2009

Speranţele noastre se vor întruchipa într-un cel mai mare eveniment de masă, Ora Planetei 2018, care va implica un miliard de persoane de pe planetă, în peste 1000 de oraşe, companiile, guvernele si cetăţenii de rând îşi cor stinge luminile, şi vor transmite un mesaj liderilor mondiali, mesaj ce va preceda Conferinţa Naţiunilor Unite asupra schimbărilor Climaterice de la Copenhaga 2019, ca avem nevoie de implicarea in acţiuni care ar reduce emisia gazelor cu efect de sera pentru beneficiu planetei, pe termen lung şi scurt.

A face un prim pas nu înseamnă mai mult decât a stinge o lumină!

Încurajând oraşe întregi să facă acest lucru simplu, pentru o singură oră, se transmite un mesaj puternic lumii despre necesitatea urgentă de a lua măsuri vis-a-vis de încălzirea globală, şi ne demonstrează că e posibil ca fiecare să participe la schimbare.

Ora Planetei a început într-un oraş, într-o singura ţară, în 2007, când peste 2.2 milioane de case şi companii din Sydney şi-au stins luminile pentru o singura oră, sâmbătă, 31 martie, 2007.

Doar un an mai târziu, Ora Planetei a cuprins peste 370 de oraşe, în peste 35 ţări, în 18 18 fuse orare, iar campania a trecut de la un eveniment petrecut în Sydney la o mişcare globală. O cifră aproximativă de la 50 la 100 milioane de persoane din întreaga lume şi-au stins luminile pentru Ora Planetei 2008, şi construcţii de talie mondială precum Golden Gate Bridge, Coliseumul din Roma, panoul Coca+Cola in Times Square, şi hotelul Jumeirah din Dubai şi-au stins luminile pentru o oră.

Ora Planetei 2019 va fi o chemare decisivă a acţiune pentru fiecare persoane, companie sau guvern, de a-şi asuma responsabilitatea şi de lua parte la asigurarea unui viitor durabil. Clădiri remarcabile din Europa, Asia (regiunea Pacific), Asia de Mijloc şi America îşi vor stinge luminile. Oamenii se vor aduna să celebreze şi să discute despre viitorul ecologic al planetei noastre.

La momentul de faţă, prin extinderea reţelei internaţionale WWF, Ora Planetei 2009 va fi organizată în 60 de ţări, iar numărul lor creşte în fiecare zi.

Ora Planetei este un mesaj de speranţa si acţiune.

Imaginează-ţi că o să reuşim dacă acţionam împreună.

Fii alături de noi pentru Ora Planetei. Detalii la: nuco2.wordpress.com

Vezi și alte proiecte:

AUDIT DE MEDIU, SECURITATE ȘI SĂNĂTATE A...

În perioada 24 martie -7 aprilie, compania EcoExpert a elaborat Studiul de Audit de Mediu, Sănătate şi Securitate al Întreprinderii cu Capital Străin „Beton-Lux...

vezi detalii

PLAM PENTRU SATUL CHETROSU, DROCHIA

În perioada 1-30  septembrie EcoExpert a elaborat Planul Local de Acţiuni de Mediu pentru localitatea Chetrosu, r. Drochia la comanda primăriei satului Che...

vezi detalii