Compania EcoExpert (Ecologie-Expert SRL) în parteneriat cu Compania „Expert Cert Grup” oferă servicii integrate pentru dezvoltarea şi creşterea performanţelor şi competitivităţii organizaţionale, prin intermediul îmbunătăţirii calităţii produselor şi a serviciilor la nivelul normelor de standardizare ISO.

Experţii companiilor pe care le reprezentăm au mai mult de 10 ani de experienţă în domeniul de management şi protecţia mediului. În contextul certificării internaţionale colaborăm cu SC „Simtex-OC” SRL, companie română cu experienţă largă pe piaţa Europeană. Serviciile companiilor pe care le reprezentăm vor ajuta în vederea modernizării calităţii produselor şi serviciilor DVS prin obţinerea certificării internaţionale (ISO 9001 şi ISO 14001).

Sursele de finanţare disponibile pentru implementarea sistemelor de management al calităţii ISO 9001 şi de management al mediului ISO 14001 sunt oferite în proporţie de 50% în cadru granturilor finanţate de către Banca Mondială şi Guvernul Japoniei. Proiectul este preconizat pentru o perioadă de patru ani şi include următoarele componente:

  • Îmbunătăţirea Mediului de Afaceri;
  • Modernizarea Sistemului MSTQ (Metrologie, Standardizare, Testare şi Calitate);
  • Facilitarea accesului întreprinderilor la serviciile MSTQ;
  • Facilitarea accesului la finanţe.

În acest context solicităm iniţierea colaborării în vederea certificării internaţionale ISO9001 şi ISO14001.