PLAM PENTRU SATUL CHETROSU, DROCHIA:

18 Octombrie, 2010
8588 vizualizări

În perioada 1-30  septembrie EcoExpert a elaborat Planul Local de Acţiuni de Mediu pentru localitatea Chetrosu, r. Drochia la comanda primăriei satului Chetrosu.

Experţii companiei au efectuat vizite de documentare în teren în urma cărora a fost colectată informaţia necesară, au vizitat obiectele de importanţă pentru mediu şi cu posibil impact. Ulterior, a fost stabilită strategia de dezvoltare a planului local de acţiuni pentru mediu, priorităţile necesare şi căile de implementare.

În vizită la primăria Chetrosu

Primăria satului Chetrosu s-a arătat foarte interesată în soluţionarea problemelor de mediu prin planificare durabilă. Dl Ion Prodan primarul satului Chetrosu a menţionat importanţa şi necesitatea aprobării planului local de acţiuni pentru mediu la Consiliul local în perioada imediat următoare după finisarea acestuia.

În urma acestui exemplu de success Compania EcoExpert a fost contactată şi de alte primării în vederea elaborării planurilor locale de acţiuni pentru mediu. Se duc tratative.

Vezi și alte proiecte:

AUDIT DE MEDIU, SECURITATE ȘI SĂNĂTATE A...

În perioada 24 martie -7 aprilie, compania EcoExpert a elaborat Studiul de Audit de Mediu, Sănătate şi Securitate al Întreprinderii cu Capital Străin „Beton-Lux...

vezi detalii

ECOEXPERT SE SOLIDARIZEAZĂ CU EARTH HOUR...

EcoExpert se solidarizează cu Ora Planetei 2018, Ora în care toţi oamenii se unesc şi luptă împotriva încălzirii globale.La ora 20.30, la data de 3 mai 2019, or...

vezi detalii